Sustainability

WE ARE SUSTAINABLE,
BUT WE'RE NOT.

Wij geven om de planeet – we hebben er tenslotte maar één van – en doen ons best om onze impact op het milieu te minimaliseren. Doen we dat perfect? Nope.

Een deel van onze materialen en werkwijzen zijn heel duurzaam en andere zijn dat niet. Bij het maken van onze keuzes houden we rekening met de planeet, maar onze keuzes zijn ook pragmatisch. Want eerlijk is eerlijk, wij willen dat ons product er ook goed uitziet. Eerlijkheid en transparantie zijn voor ons the way to go.

Wij geven ook om mensen; niet alleen om de klant voor wie wij onze producten ontwerpen, maar ook om het team van experts dat onze schoenen met veel passie en creativiteit met de hand maakt. Zij zijn in een kleinschalige fabriek in Portugal werkzaam onder eerlijke en rechtvaardige omstandigheden.

Sterker nog, wij waarderen onze makers zo erg dat we de verschillende stijlen van onze schoenen naar hen hebben vernoemd. Minda, Isabel, Lara, Luisa, Andrea, Noelia and Maria zijn just as kickass als hun naamgenoten.

We’re just getting started. Niet het moment voor bla bla dus – wij zijn transparant over wat we doen, we leren en verbeteren. B.L.A.H. gaat de wereld niet redden, maar we kunnen je wel garanderen dat we goede schoenen maken en hierbij een zo klein mogelijke footprint proberen achter te laten.

Good shoes. Made well. No blah.

* Bekijk de product details voor een gedetailleerde productbeschrijving

We promise the latest goings on from B.L.A.H. without data dumping, spam or any nonsense.

×

GET YOUR 10% DISCOUNT

We promise the latest B.L.A.H. news without data dumping, spam or any nonsense.